Klubová výstava

26.05.2009 19:04

Dňa 16.5.2009 sme sa zúčastnili klubovej výstavy belgických ovčiakov pri motoreste Kamenný Mlyn pri Plaveckom Štvrtku. Hikka bola prvýkrát v triede mladých a po predchádzajúcej výstave v triede doraste s ocenením VD som tam išla s malou dušičkou pripravená na ďalšie VD. Hikku posudzovala madame Marie Francoise Berton Sarlat z Francúzska. Ale nakoniec sme odišli s titulmi CAJC, BOB, Klubový víťaz mladých a BIS junior!!!! Veľmi sme sa tešili=).

Bol to krásny (aj keď trochu dlhý) deň, stretli sme kopu krásnych psov a spoznali sme veľa skvelých ľudí, rovnakých belgomaniakov ako som ja =).

A takýto Hikka dostala posudok: 9 mesačná, dobrá veľkosť, dobrá kondícia, plavá svetlá trochu charbonovaná, srsť má dobrý podklad ale málo, dobrá pravidelná hlava s dobrou maskou, chlpy na maske na minimálnej úrovni, dobré oči, dobrý stop, uši strednej veľkosti, lebečná časť trošku spád. dozadu, dobrý krk, samičie telo, dobrá hruď, kohútik trochu slabý, priemerné uhlenie, línie v rovnováhe, dobrá kostra a postoj, vystupovanie trochu nekľudné, musí získať istotu, dobrý chvost, dobrý pohyb, zle nasadený chvost ale dobre nesený.....

Fotky pridám čoskoro.... Do vtedy aspoň pár záberov, za ktoré ďakujem p. Kazměrčíkovej (chov.stanica Hvězdná Laguna).

Kompletné výsledky nájdete tu

 

—————

Späť


Kontakt

Ivana Mišíková

Žiar nad Hronom

0902 474 152